Dwalen, Hush Hush; Becca Fitzpatrick

Na het denderende eerste deel (dat een nog denderende tweede deel aankondigde) weet ik niet goed wat van het tweede deel te denken…
Het is romantisch en spannend, maar vaak werd ik erg geïrriteerd van Nora! Ze doet zo kinderachtig!
Gelukkig is Patch er nog (waarvan je op het einde van het boek zijn echt naam leert kennen) die dit boek opleukt en een frisse draai aan geeft.
Nora zorgt natuurlijk ook voor veel spanning en weet zichzelf vaak in nare posities te brengen, dat dan weer een andere spannende situatie voortbrengt.
Het grote mysterie blijft heel het boek lang aanslepen en de lezer raakt er erg door in de ban, het laat je gewoon niet los!
Dit boek blijft je gewoon achtervolgen en spookt heel de tijd door je gedachten, en je wilt alles zo graag weten dat je blijft doorlezen en voor je het weet is het boek uit!
Het leest heel vlot en als een sneltrein.
Alhoewel Nora soms kinderachtig en af en toe onbegrijpbaar kan doen, denkt ze wel vaak hetzelfde of weet ze de lezer toch te beïnvloeden en volg je haar meestal wel.
Alles bleef meestal begrijpbaar, soms ben je genoodzaakt alles nog eens op een rijtje te zetten, en dan komt het denderende einde! Het blaast je echt omver!! en het brengt al je geordende gedachten weer in de war…

Goed boek, soms wat misplaatste gebeurtenissen door het hoofdpersonage, maar Fitzpatrick weet de spanning erin te houden en het boek in je hoofd!

8.5/10
14+

(lees ook het vervolg)
(lees ook het laatste deel)