Hot Shot; Jennifer Brown

Mooi, aangrijpend, realistisch boek dat je de gevolgen en de grote waarheid van naaktfoto’s laat zien.
Ik heb O zo vreselijk veel medelijden met Ashleigh!
De fragmenten wisselen heel goed af, Brown heeft de gave dat ze de lezers meesleept en ze ‘goesting’ geeft om het boek te lezen!
Ik ben het boek begonnen en heb het in een ruk uitgelezen.
Het gaat ongeveer zo: ‘Oké, hierna stop ik… Oh nee! Dit moet ik nog eventjes lezen, wacht even…Oké, genoeg nu… Nee!Nee! Nog eventjes dit! Het is heel spannend! (ondertussen zit je zo al wat op het puntje van je stoel) O! Ja! Geweldig! Nog heeel eventjes…’ En op den duur doe je jezelf die beloftes niet meer omdat je weet dat je sowieso door gaat lezen… 😉 ‘Nog even… wacht… nog eventjes dit… O! Het boek is al uit!’
Ashleigh (Jennifer Brown) schrijft/vertelt heel mooi met een mooie opbouw en weet de lezer te ontroeren door haar gevoelens (deze keer heb ik het over Ashleigh) te delen op een manier waarbij je het echt niet droog kan houden! (Op de een of andere manier is het ook wel spannend, gewoon omdat je zó graag alles wilt weten!)

Geweldig boek dat ik in een ruk heb uitgelezen en waar je nog een tijdje aan blijft denken! Het einde is ontroerend en aangrijpend. Mooie voorkaft.

10/10!
14+