Huiver, Fluister, Voor Altijd; Maggie Stiefvater

Dit is een groot boek: 1054 bladzijden.
Schrik niet; de drie boeken van de serie zijn tot één boek samengevoegd.
Dus geen paniek!! 😉

Huiver:  Een heel mooi boek over liefde, dit kan ik een echte roman noemen! Dit is nu eens echt een voorbeeld van een roman! (alhoewel een roman eigenlijk betekend: een lang verhaal; maar soit)
De liefde is groot, de spanning is te snijden, de twee elementen waar ik het meeste naar uitkijk, komen het meeste voor. Je wordt letterlijk meegezogen vanaf de eerste bladzijde: (geen zorgen als je er nog niets van snapt, want dat is de bedoeling, later wordt het allemaal uitgelegd!) je snapt dan niet waar het over gaat en je zou het graag te weten komen, en ze laat je gewoon niet meer los!
Je blijft er maar denken na het boek, niet normaal!! Prachtig!! 9.5/10! 13+

Fluister:  Dit boek is op de een of andere manier… deprimerender. Maar ook mooier. De liefde tussen Sam en Grace wordt minder beschreven maar is des te meer aanwezig! De afwisseling tussen de verschillende personage’s is verfrissend. Goed geschreven. té goed. ZO goed dat je niet verder wilt lezen omdat je niet wilt dat hij uitgeraakt! Minder eenzijdig dan “twilight”, minder verwarrend dan “eindeloos verliefd”! Meer spanning dan “Huiver”. Prachtig einde! Dit is een echte topper! Maggie heeft nu echt eens het talent om de mensen mee te slepen! 10/10! 13+

 

Voor Altijd(wordt vervolgt)