Vervloekt, Goddelijk; Josephine Angelini

Het verhaal is echt goed, het spreekt aan; de kaft ook trouwens.
De personages zijn, buiten het stereotype hoofdpersonage, heel origineel en in grote lijnen is het echt zeer leuk om te lezen!
Als ik dan toch een negatief punt moet noemen, is het de schrijfstijl van Angelini, die soms zéér kinderachtig overkomt en sommige passages zijn even vervloekt als Helen en Lucas zich soms voelen!
De schrijfster weet ook niet echt een geschikte, standvastige verteller te vinden, wat soms een beetje besluiteloos en irritant overkomt…
Soms word je echt aan het boek vastgekluisterd, maar soms moet je jezelf dwingen het te lezen, omdat het soms goed is en een tel later even cliché als het goed was!
Maar toch is het verhaal zo goed en zijn sommige gevoelens zo echt, dat het einde als een mokerslag kwam en me toch verdwaast achter liet!

Soms even cliché als verslavend, maar het verhaal zit zo goed dat het eigenlijk niet meer uitmaakt en de personages maken het gewoon af! Zeker lezen en soms gewoon niet op de schrijfstijl letten! Ik kan echt niet wachten op volgende deel!!

8/10
15+