About

Hallo! Wij, echte boekenwurmen, hebben besloten een blog te maken; een blog over boeken! We geven je tips voor hoe je best een boek kiest dat bij je past, welke echte toppers, dus echte aanraders zijn en natuurlijk ook de iets mindere boeken… Weet je dus niet welk boek je juist wil kiezen of wil je meer weten over dat ene boek dat je in de bib hebt zien staan? Wij hebben de antwoorden!

Olivia & Eline

Stuur ons een mailtje met al je vragen of opmerkingen:
Eline: eline@lesfillesquilisent.be
Olivia: olivia@lesfillesquilisent.be

 

 

Hallo, Ik ben Eline, ik verslind boeken alsof het niets is. Ik ben helemaal weg van Romantische, Science-boeken, en daarom zal je ook vaak recensies lezen van zo’n boeken onder mijn naam… Ik kan uren aan een stuk lezen, zonder door te hebben wat er rond mij allemaal gebeurt. 😉 Ik kijk ook enorm graag naar films, en dan zeker films die verfilmd zijn naar het boek, en daarom hebben we ook een pagina aangemaakt waar je onze recensie van verfilmde boeken terug kan vinden!

 

DSC07792
Ik ben Olivia. Boeken interesseren mij enorm, waardoor je mij sneller een boek ziet lezen dan naar televisie ziet kijken. Ik ben een echt historische lezer.

Olivia heeft jammer genoeg na vele leuke jaren besloten afstand te doen van LesFillesQuiLisent!

Leave a Reply