Did I Mention I Need You, DIMILY; Estelle Maskame

De omstandigheden zijn anders, maar het boek begint op het juiste moment en geeft mooi weer wat we allemaal gemist hebben en waaraan we beginnen.
Het verhaal komt redelijk snel in actie, maar naar mijn mening vlot het niet echt in het begin.
Elke lezer weet waar het naartoe gaat en wat er gaat gebeuren, maar het duurt redelijk lang waardoor je aan het boek gekluisterd zit met een frustratie die overeenkomt met die van Eden.
Het is geen rollercoaster van sensatie, maar door de verboden liefde, de geheimpjes en de drama hier en daar krijgt dit boek een minder saai kantje, geen saaie, alledaagse stiefzus-stiefbroer-liefde-verhaal.
Eden is een heel leuk hoofdpersonage, geen zwakke meid zonder ruggengraat, maar iemand die de lezers blij maakt en rechtuit spreekt, niet zevert en het boek, naar mijn mening, dus laat vooruit gaan.
Enkele nieuwe personages zijn een mooie toevoeging, maakt het verhaal af.
Het einde is perfect! Laat ons in afwachting van het volgende boek en laat ons niet onberoerd achter, laat ons gechoqueerd achter.

Prima vervolg op het vorige boek! Niet te zoetsappig maar toch romantisch en dramatisch, goed evenwicht gezocht zodat het niet te zwaar wordt maar aangrijpend blijft!

9/10
15+

(Lees ook zeker het laatste deel!)