Het Godinnenoffer, Goddess Test; Aimée Carter

Deze serie, met deze topafsluiter, verdient écht waar een plaatsje in de top 10!!
Het is een prachtig boek; heel romantisch – het is echt héél schattig om te lezen – en het is ook mega spannend! Af en toe is het ook wel grappig, vooral door de sarcastische woordwisselingen tussen James en Kate!
Het is allemaal goed uitgelegd en goed te begrijpen.
Ik moet toegeven dat ik een traantje heb gelaten, van ontroering, echt uit verdriet en ook op het einde, omdat ik toen besefte dat ik alweer een topserie had afgesloten.
Kate is zoniet een nog toffer personage geworden, en dat kan je zéker ook zeggen van Henry.
Alles is zeer duidelijk en filmisch uitgeschreven, en het zou ook een zeer mooie film worden, volgens mij (hint, hint :D) …
Kate/Aimée kan haar gevoelens heel goed beschrijven en de lezer wordt ook echt meegezogen in de wondere wereld waar alles mogelijk lijkt te zijn.
Het einde is natuurlijk weer heel mooi (gezegd) en doet je wat nadenken. Ik heb hier ook een zakdoekje moten bovenhalen!

10/10 !! Echt héél hard verdient!!
14+

Dit is echt een topserie dat leest als een sneltrein, is zeer mooi en goed geschreven en het is altijd te lezen: in de vakantie, na je huiswerk, … en het heeft heel toffe, herkenbare personages die je gaanderweg leert kennen en appreciëren! Het plaatje klopt ook gewoon helemaal, op alle vlakken! De voorkaften zijn allemaal mooi en bijzonder, en volgen elkaar ook echt op.

(lees ook het eerste boek)
(lees ook het tweede boek)