Witheet, De Dark Elements; Jennifer L. Armentrout

Dit boek (/deze serie) zou wat meer credits mogen krijgen; ik vind het beter dan ‘The Hunger Games‘ (maar ik ben geen fan van die serie dus ja…)!
In het begin is er natuurlijk veel uitleg, alhoewel het voor mij nog een tijdje daarna onduidelijk bleef, maar heel snel daarna vliegt Armentrout er in!
Layla is een heel speciaal personage, heel leuk, en Armentrout is er in geslaagd elk personage interessant te maken met een eigen typerend karakter.
Het verhaal staat nooit stil en wordt nooit saai, en an een grote brok informatie gooit Armentrout er altijd spanning of romantiek achter, waardoor je het boek nooit weg kúnt leggen!
Door het bizarre scenario komen de personages in spannende, romantische, pakkende situaties en word je in het boek gezogen.
Ik heb na het beginnen in het boek, het niet meer kunnen loslaten (letterlijk en figuurlijk) en heb het meteen uitgelezen!
Het einde is geweldig, triest en super romantisch tegelijk, en ik heb gehuild (vanbinnen en vanbuiten) en heb er nog lang over zitten nadenken.

Geweldig boek; in alle opzichten! Geweldig verhaal, toffe personages, speciaal, origineel… Geen slecht woord over te zeggen! Verslavend gewoon! Verdient misschien een plaatsje in de ‘Top 15‘?

10/10 (!)
14+

(lees ook zéker het volgende deel!)
(lees ook zéker het laatste deel!)